Küçük pireksimdeki tuzu tekrar ısıttım.
Borcam’da Hürrem Gözü Tatlısı tarifinin ilk kremasını hazırlayalım; Sütü bir tencereye alın üzerine un, nişasta ve şekeri dökün ve iyice karıştırın. Orta ateşte kaynayana kadar karıştırarak pişmeye bırakın, vanilyayı dökün ve karıştırın.
Suyla ıslatalım ki tuz ağzımdan rahat çıksın. Hazırladığımız pudingi kredime dökelim ve soğumasını bekleyelim.
Kivilerin kabuklarını soyup halka halka keselim ve ılık kremanın üzerine dökelim.
Makyajı paketin üzerinde yazan şekilde hazırlayalım ve soğumaya bırakalım. Tuz sıcakken üzerine dökmeyin!
Son olarak kivinin üzerine jöleyi döküp buzdolabında birkaç saat soğumaya bıraktıktan sonra dilimleyerek servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun
Borcam’da Hürrem Göz Tatlısı Tarifinin Üretim Bölümünden Fotoğraflar:
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]