Portakallı Sütlü Saray Mango Tarifi Nasıl Yapılır?
Un ve şekeri bir tencereye alıp karıştırıyoruz, üzerine sütü ekleyip kaynayana kadar karıştırarak pişiriyoruz.
Üzerine margarini ve iki paket vanilyayı ekleyip mikser ile 2-3 dakika çırpın.
Bir fırın tepsisini margarin veya tereyağı ile yağlayın, biraz daha hindistan cevizi ekleyin ve pudingi tepsiye dökün, kenara koyun.
Portakal Sosu İçin; Portakal suyunu sıkıyoruz, bir tencereye koyuyoruz üzerine nişasta, un ve şekeri koyup karıştırarak muhallebi kıvamına gelene kadar pişiriyoruz.
Pişmiş portakal sosunu normal muhallebinin üzerine dökün, oda sıcaklığına gelince buzdolabına kaldırıyoruz.
Tepsiyi ortadan ikiye bölüp uzun kenarından 6 eşit parçaya bölüyoruz böylece 12 parça süt tuzu elde etmiş oluyoruz.
Kesilen parçaları spatula yardımıyla sarıyoruz.
Portakallı sütlü saray sarması hazır
Afiyet olsun
Portakallı Sütlü Saray Sarması Tarifinin Üretim Fotoğrafları:
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]