Salatalık turşusu nasıl yapılır? salatalık turşusu tarifi



Salatalık turşusu tarifi çok kolay uygulanabilen tariflerden biridir. Yurt dışından salatalık turşusu almanıza gerek yok. Evde tam bir ev yapımı salatalık turşusu tarifi uygulaması yapabilirsiniz, burada ne içerdiğini görebilirsiniz. Herkes tarafından sevilen salatalık turşusu kuru fasulye ve salataların vazgeçilmezidir.

öneriler;

Salatalık turşusu tarifini uygulamadan önce size uygun seçeneği seçmelisiniz. En uygun seçenek, seçenek seçeneğidir. Diğerleri biraz duygusal olacaktır, ancak salatalık turşusu yapıldığında sert kaldıkları için tercih edilir.
Dekapaj için seçilecek seçeneğin küçük olması daha iyidir. Bu salatalık turşusu tarifi ile kendi turşunuzu yaptığınızda, diğer hazır turşular size iyi gelmeyecektir.

Bir salatalık seçtikten sonra uygun bir kap almalısınız. 1 kg salatalık turşusu yapmak için 1,5 kg kap gerekir. 1kg konteyner için tarifimizi sunacağız. Bunun için 600 gram salatalığa ihtiyacınız olacak. Bir süre sonra kazandığınız tecrübe ile opsiyonu/potu kolayca değiştirebileceksiniz.
 
Malzeme ve işçilik

Salatalık turşusu tarifi için salatalıkları iyice yıkayın ve saplarını kısa kesin. Bu arada ocağa biraz su koyup kaynatın. Tüm salatalıkları kaseye yerleştirin. Her bir diş sarımsağı ikiye bölün ve aralarına dağıtın. başka bir kap al

– bir bardak sirke,
– 1 çay kaşığı şeker,
İki çay kaşığı tuz ekleyin.

Tuzu koyduğunuz kaşık dolu olmalıdır. Karışımı kapta iyice karıştırın ve salatalıkların olduğu kaba dökün. Boşluklar dolana kadar salatalıkların üzerine kaynar su dökün. Kapağı sıkıca kapatın ve kabı ters çevirin. Bir saat bu şekilde kalmalı. Bir saat sonra açın ve bir hafta boyunca güneşten uzak serin bir yerde bırakın. Bir hafta sonra turşumuz hazır. eline sağlık.

Yorum yapın