dereotu böreği

Dereotu Böreği Tarifi için Malzemeler

  • 2 yumurta (bir sarısında)
  • 125 gram margarin
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 poşet kabartma tozu
  • 1 çay kaşığı tuz
  • biraz şeker
  • Yarım demet dereotu
Dereotu böreği tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Öncelikle oda sıcaklığındaki margarin, sıvı yağ ve yumurtaları uygun bir kaba alıp yumurta kokusu kaybolana kadar iyice karıştıralım.
  2. Sonra tuz, şeker, un ekleyin ve yoğurun.
  3. Son olarak dereotu ve kabartma tozunu ekleyip yoğuralım.
  4. Dilediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz.
  5. Son olarak 180°C’deki fırınımızda pişirebiliriz.

Tarifimiz çok pratik ve çok lezzetli oldu, pirzola böreği hazır.

Fotoğraflarınızı ve yorumlarınızı mutlaka bekliyorum :).

Afiyet olsun :).

Resimlerle dereotu pasta tarifi

Dill Poğaça’nın yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın