Ispanaklı ve çedarlı pasta hamuru

Ispanaklı hamur malzemeleri ve çedarlı pasta tarifi

  • bir avuç ıspanak
  • eşit derecede doğru
  • tuz
  • çedar peyniri
Ispanak ezmesi ve kaşarlı börek tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Ispanağı güzelce yıkayıp mutfak robotunda biraz un ve tuz serpip püre haline getirelim.
  2. Daha sonra unu azar azar ilave edip pankek hamurunun pürüzsüz kıvamına getirin.
  3. En az yarım saat dinlendirelim.
  4. Hamuru bir gece önceden de yapabilirsiniz.
  5. Hamuru 2 veya 3 eşit parçaya bölelim ve oklava yardımıyla yuvarlayalım.
  6. Aralarına cheddar peyniri dilimleri koyup yarım ay şeklinde kapatalım.
  7. Kenarlarından açılmaması için rulo ile saralım.
  8. Az yağlı bir tavada üzerini örtüp iki tarafını da pişirelim. Afiyet olsun.

Resimli Ispanaklı Kaşarlı Börek Hamuru Tarifi

“Ispanaklı yufka ve peynirli börek” yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın