kurak ekşi nar

Ekşi Nar İksiri tarifi için Malzemeler

  • 300 ml kaynar su
  • 2 su bardağı kahverengi bulgur
  • 2 limon
  • 1 küçük salatalık
  • 2 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 demet maydanoz
  • 1 domates
  • 3 4 yeşil soğan
  • 3 4 marul yaprağı
  • 1 kırmızı biber
  • 1 orta boy nar
  • 1 kase mısır
  • Anasayfa Kuru Nane Biber Gevreği
  • 1 çay kaşığı yağdan bir parmak eksik
Nar ekşili kraker tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Öncelikle bulguru uygun bir kaba alıp üzerine sıcak su ilave edip üzerini örtüp mayalanmaya bırakıyoruz.
  2. Sebzeleri doğramaya başlıyoruz, hepsini ince ince kıyıyoruz, narı ayıklıyoruz, tüm malzemeleri hazırlıyoruz ve önce mayalanmış bulgurun içine domates-limon salçasını sıkıyoruz, biraz yağ ekleyip iyice karıştırıyoruz.
  3. Daha sonra maydanoz, yeşil soğan, kapya biber, marul ve bulgur ile iyice karıştırın ve son olarak domates, salatalık ve nar tanelerini ekleyin.
  4. Kalan sıvı yağı ve baharatları ekleyip iyice karıştırın ve servis yapın. 🥰.

Ekşi nar kraker tarifi

Ekşi Nar Kısır yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın