top aroması

Lezzet topları tarifi için malzemeler

  • 3 büyük havuç
  • ½ fincan kedi dili (16 parçaya hizmet eder)
  • Yarım su bardağı fındık
  • 2 yemek kaşığı şeker
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • 1 su bardağı süt suyu
  • Hindistan cevizi
Lezzet topları tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Öncelikle rendelenmiş havuç, tarçın, şeker ve sütü bir tencereye alıp karıştırıp pişmeye bırakıyoruz. Havuçlar sütü çekinceye kadar piştikten sonra ocağı kapatıp soğumaya bırakalım.
  2. Soğurken fındıkları ve kedileri rondodan geçirelim. Ayrıca kedinin dilinin yerine bir paket petitbüro bisküvi koyabilirsiniz.
  3. Soğuyan havuçlarımızın içine fındık ve kedi dillerini koyup karıştıralım.
  4. Elimizle ceviz büyüklüğünde yuvarlak yapıp hindistan cevizinin içine yerleştirelim. Afiyet olsun 🥰.

lezzet topları tarifi

Lezzet Topları yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın