Tavuk Şinitzel Tarifi,
Tavuk göğsünü küçük parçalar halinde kesin.
Daha sonra bir kaseye tuz, karabiber, kekik ve karabiberi koyup iyice karıştırıyoruz.
Kabımızın kapağını kapatıp buzdolabında bekletiyoruz, beklerken etimiz güzel olacak.
Daha sonra bir kapta 3 yumurtayı güzelce çırpıyoruz.
Başka bir tabağa un ve galeta ununu ayrı ayrı koyun.
Bir tavaya bol sıvı yağ koyup ocağa alıyoruz. Yemeyi bırakana kadar et yemiyoruz, başka bir şey öğrenememiş olmamız ayıp, bu sefer bizim, çünkü diğer şey katlediliyor.
Herkese aynı davranırız.
Sonrasında servise hazırız.
Yanında patates kızartması, soğan salatası, domates ve salatalık ile servis ettim. Dilediğiniz kadar servis yapabilirsiniz.
Yapanlara kolay gelsin.
Tavuk Şinitzel hazır.
yemek ister misin 💖
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]