medyauzmani.com

10 Dakikada Pişmiş Toz Puf Böreği

Herkese merhaba, mayasız ama mayalı keklerden daha yumuşak, kabarık, çok lezzetli bir pasta hayal edin!

Ayrıca 10 dakikada hazırlayıp fırına atıp soğuyunca hemen yiyebilirsiniz.

10 Dakikada Kabartma Tozlu Puf Puf Yumuşak Börek Tarifi için öncelikle un hariç tüm malzemeler derin bir kaba alınır.

Unu azar azar ekleyerek ele yapışan yumuşak bir hamur elde edilir.

Ceviz parçaları kesilip sonra patatesler (istediğiniz gibi kullanabilirsiniz, ben bu patatesleri çok severim) koyun ve kalıplayın.

Yumurta sarıları üzerlerine yıkanır ve çatalla çizilir.

180 C önceden ısıtılmış fırında kontrollü olarak pişirilir.

Puf Puf Yumuşacık Böreklerimiz hazır.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın