Bugün yöresel bir menü hazırlamak istedim. Dün Yeni Dünya ya da erik arpa kebabını görünce birçok kişi şaşırdı. Aslında kültürümüzde meyve ve et karışımları çok eski zamanlara kadar dayanmaktadır. Aklıma gelen bir başka güzel örnek de karpuz ve ayva dolması. Özellikle ayva pişirildiğinde mis gibi kokar ve lezzeti ile görenleri şaşırtır. Daha önce denemeyenlerin meyveli et yemeklerini tatmaları gerektiğini düşünüyorum.
Bu zor günlerde bana destek olmak ve biraz daha motive olmak için Pinterest’teki gönderilerimi sabitlemeyi, beni Instagram’da ve kullandığınız diğer sosyal ağlarda takip etmeyi unutmayın.
Fotoğraflarınla yaptığın tarifleri hikayemde paylaşmayı çok isterim 🙂 İnstagram hesabım: @mutfaksirlari
Ramazan mübarek olsun,
26- Bugünün kahvaltı menüsü 2020
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]