Acı Biber Çorbası tarifi için domatesleri yıkayıp küp küp doğrayın.
Dolmalık biber veya dekoratif uçlar kullanıyorsanız yıkadıktan sonra iğne ile delin.
Kıl veya sivri biber kullanırsanız güzelce yıkayın ve benim yaptığım gibi küçük parçalar halinde kesin. AMA ELDİVEN KULLANMALISINIZ, kuşlarım.
Sarımsakları soyun, yıkayın ve doğrayın.
Derin bir kaba rendelenmiş domates, biber, tuz, şeker, sarımsak, sirke koyun ve karıştırın.
Cam kavanozlara koyun ve sıkıca kapatın.
Kavanozu ağzına kadar doldurmayın, en az üç inç boşluk bırakın, çünkü kaynama sırasında yükselecektir.
Kuru, serin ve karanlık bir yerde saklayın.
Çorbamızı günde birkaç kez iç kuşlarım.
Tadı döndüğünde, korumak için 3 yemek kaşığı zeytinyağı ekleyin.
Yemeye hazır olduğunuzda, sağlık için soğutun, kuşlarım.
Not: Dolma veya sivri biberle yapılır. Biberimi denemek istedim, çok, çok sıcak. O yüzden dilediğiniz biberi kullanabilirsiniz kuşlarım.
Acı Biber Sosu hazır.
Hepimize bol şans 👌🏻
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]