Acılı Balık – En Sevdiğim Yemek

Izgara balıkları hazırlamak için öncelikle domateslerimizi düz ve geniş bir tepsiye halka halka kesip yere koyuyoruz.
Ardından balığımızı hazırlayıp domateslerin üzerine diziyoruz.
Üzerine zeytinyağı gezdiriyoruz.
Sonra suyu döküp tuz serpiyoruz.

Biberlerimizi hazırlıyoruz ve dilimlenmiş limonlarımızı balığımızın ortasına koyuyoruz.
180 derecede ısıtılmış fırınımızda 15-20 dakika pişiriyoruz (sevdiğimiz balığın cinsine göre değişir yağlı balıkların pişme süresi uzun olabileceğinden balığımızı kontrol ederek süreyi arttırıp azaltabiliriz. bir çatal. ).

Buğulanmış balık hazır. Afiyet olsun

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın