açılış

Açılış tarifi için malzemeler

  • 1 su bardağı ılık su
  • 1 su bardağı ılık süt
  • Yağını ölçmek için 1 su bardağı su
  • 3 yumurta (2 sarısını üstten ayıralım)
  • 2 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 paket kuru maya
  • 6 su bardağı un

aralarında sürmek;

  • 125 gram tereyağı

yukarı;

  • yumurtanın Sarısı
  • Anemon

Açılış tarifini nasıl hazırlıyorsunuz?

kartal değilTarifler.net.tr

  1. Öncelikle süt, su, yumurta, sıvı yağ, maya, tuz ve şekeri bir kapta karıştıralım. Üzerini kapatıp 10 dakika mayalanmaya bırakın.
  2. Ardından unu kontrollü bir şekilde ekleyelim. Yarım saat demlenmesine izin verin.
  3. Mayalanan hamuru 17 eşit parçaya bölün. 1 yemek kaşığı sıvı yağ ekleyip şekil verin. 20 dakikada tepside mayalandırın.
  4. 180 derece fırında pişirelim.

Tarifi resimlerle açın

  • açılış
  • börek tarifi
  • kek tarifleri
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • tarifler

Sonraki haber:

elmalı kruvasan

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın