Açılış – Tarifler.net.tr – pratik tarifler

Nasıl açılır? Ayrıca size fikir verecek 22 yorum var. Tarif İpuçları, Binlerce Tarif ve Daha Fazlası… Nilay Tulum, Başlangıç ​​Tarifi, Hamur Yapılışı, Hazır Maya, Kahvaltılık Tarifler, Mayalı Hamur, Sizin Tarifleriniz

Çıkış tarihi: 05-06-2009

4 5 5 1

Ellerinize sağlık Hulia hanım puf puf puf puf puf puf puf puf puf kahvaltiya mutlaka yapacagim..

açılış

Açılış tarifi için malzemeler

    6 su bardağı un 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı zeytinyağı 1 paket İnsta maya (Dr. Oker’den küçük poşet) 1 yemek kaşığı pudra şekeri 1 yemek kaşığı şeker Tuz 1/2 su bardağı şeker

    Yağı için: 1 yemek kaşığı tereyağ

yukarı :

    2 yumurta sarısı, biraz zeytinyağı ve çörek otu

Açılış tarifini nasıl hazırlıyorsunuz?

Tüm malzemeler ilave edilerek ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde edilir. Hamur bir saat dinlendirilir ve mayalanır. Daha sonra halka şeklinde bir açıklığı olan yuvarlak bir şekle dönüştürülür. İçine biraz eritilmiş tereyağı sürülür. Daha sonra iki ucundan diğer yüzü çevrilerek ekmek şekli verilir ve tepsiye dizilir. Üzerine yumurta sarısı ve çörek otu sürülüp 1 saat mayalanmaya bırakılır ve önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirilir, irmik servise hazırdır.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın