Agogo’nun Özel Orman Kebabı – En Sevdiğim Yemek

Kıymetli lezzetli yemeklerimin takipçileri, tecrübelerime dayanarak, bilmeyenler için et üzerine. Birkaç not ekleyeceğim. Ben aldığımda tıraş olma. ve küp, bir dereceye kadar çok fazla depolama alanı alır. buzdolabına koyun. Gerektiğinde atıyorum, bir iki çanta alıp ayağım ağrıdığı için kullanıyorum. Her zaman dışarı çıkamam.

1 – taze. ve kıyılmış et. dondurucudan pişmiş sığır eti. ve. ayrı ayrı bakınız. et topu. yeni yap. Dana kıymadan yapılan köfteler çok lezzetli. göreceksin

2 – Kaplumbağa. Dondurucudan çıkarıp kullandığınızda düdüklü tencerede pişirmeniz gerekiyor, yine de yiyebilirsiniz ama anneanneniz ya da büyükbabanız yemez. Aşağıda paylaşacağım tarifte benim de başıma geldi o yüzden size göstermek istedim. düdüklü tencerede saatlerce pişirin. çocuklar bile. torunlar mutlu bir şekilde yediler ama yanıldığımı bildiğim halde birbirimize baktık ve gevezelik ettik o yüzden bu hikayeyi bilmeyen gençleri uyarmak istiyorum. Daha fazla iskorbüt dili olsaydı. Üzgünüm.

Dede’nin Özel Orman Kebabı İçin,

Önce eti düdüklü tencereye koyun iki parmak geçecek. Suyu koyup pişiriyoruz.

Bu sırada domateslerin kabuklarını soyup kesiyoruz, biraz yeşil soğan serpiyoruz, arpacık soğanları ayıklıyoruz ve hazırlıyoruz.

Pişmiş etimizi başka bir tencereye alın ve listedeki her şeyi etin üzerine koyun ve iki parmağınızla kapatın. İçinden geçecek şekilde su koyuyoruz, ocağımızı ısıtıyoruz ve kaynamaya başlayınca ocağın altını 45 dakika kadar indiriyoruz.Ardından nefis kebap ormanımız yemeye hazır.

Dede Özel Orman Kebabı hazır.

Afiyet olsun.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın