medyauzmani.com

anne turtaları

Anne’s Pie Tarifi Malzemeler

  • 6 yufka hamuru

iç harç için

  • göz peyniri
  • maydanoz
  • Yakında peynir eklenebilir

sosu için

  • 2 yumurta
  • 1 su bardağı zeytinyağı (ayçiçek yağı ile karıştırabilirsiniz)
  • 2 veya 3 su bardağı süt

Anne böreği tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Yufkaları dörde bölüp her bir katı yerleştirdiğimizde aralarına süt, yumurta ve zeytinyağı karışımını dağıtıyoruz. Yarısına gelince peynir ve maydanozu koyup aynı şekilde hamuru yaymaya devam ediyoruz.
  2. 2-3 saat bekliyoruz. Akşamdan hazırlayıp sabah pişirebiliriz. Fırına koymadan önce kesme işlemini yapıyoruz.
  3. Ardından üzerine bir bardak su dökün. 200 derecede önceden ısıtılmış fırına veriyoruz. Açık kahverengi olana kadar 30 ila 40 dakika pişirin.
  4. Pişirdikten sonra tepsiyi alıp üzerine biraz su döküp başka bir fırın tepsisiyle örtüyoruz. 10 dakika bekledikten sonra servis edebiliriz. Afiyet olsun.

Ann’in fotoğraflı pasta tarifi

  • o
  • hamur işleri
  • tatlı tarifi
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

mantı makarna

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın