Arabaş tavuk çorbası

Arabica tavuk çorbası tarifi malzemeleri

  • 3 tavuk budu
  • 1 soğan
  • 2 defne yaprağı
  • 1,5 litre
  • 2 yemek kaşığı domates salçası
  • 6 yemek kaşığı kızarmış un
  • 4.5 adet kuru biber
  • sıvı yağ
  • tuz
  • 1 çay kaşığı kara biber

Arbash tavuk çorbası tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Önce eti yıkayın, tencereye koyun, üzerine soğan defne suyunu koyun ve ateşe koyun.
  2. 15 dakika pişirin, bu arada unu tavaya dökün ve kızarana kadar kızartın.
  3. Bir süzgeçten geçirin, ardından haşlanmış eti doğrayın.
  4. Tencerede sıvı yağ ve salçayı kavurun, suyu ekleyin, rendelenmiş etleri ilave edin.
  5. Üzerine kuru biberi doğrayın ve unu bir bardak su ile açın.
  6. Karıştırın ve ekleyin, karabiber, tuz ekleyin, 15 dakika pişirin ve sıcak servis yapın.

resimli arabaş tavuk çorbası tarifi

  • tren arabası
  • tatlı tarifi
  • çorba
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • piliç ile
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

arpa şehriye çorbası

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın