Armutlu tart nasıl yapılır? Ayrıca size fikir verecek bir yorum var. Tarif püf noktaları, binlerce tarif ve daha fazlası… Nilay Tulum Türk armutu, armut tatlısı, dondurma tarifleri, dondurma aromaları, dondurma tatlıları, pasta tabanı, torte, yaz tarifleri, dondurma tarifleri
Çıkış tarihi: 06-05-2012
4 5 5 1
Sıra dondurma tariflerine geldi. Dondurma ile yapılabilecek en lezzetli ve pratik ikramlardan biri de Armutlu Tart’tır.
Pratik tarifler ve küçük Tarifler.net.tr ile sevdiklerinize şık tarifler hazırlayın. Dilerseniz bu lezzetli ikramları kendi Carte d’Or soslarınızla tatlandırabilirsiniz.
Carte d’Or’unuzu alın ve doğru mutfağa gidin!
İçerik Tablosu
Armutlu tart tarifi malzemeleri
- 1 adet sade hazır kek tabanı (artık kekleri hazır kek tabanı yerine de kullanabilirsiniz), 2 adet armut, 1 su bardağı (60 gr) toz şeker, 4 adet karanfil, 1 tatlı kaşığı tarçın Carte d’Or Klasik Sütlü Çikolatalı Krema Krem
Armutlu tart tarifi nasıl yapılır?
Armutları soyun ve ince dilimler halinde kesin. Toz şeker, karanfil, tarçın ve bir bardak su ile bir tencereye koyun. Yumuşayana kadar armutları çıkarın ve kalan sosu koyulaşana kadar pişirin. Geniş ağızlı bir bardakla kekin tabanından topları çıkarın, sos tenceresinde üzerlerine gezdirin, armutları üstüne dizin. Carte d’or klasik sütlü çikolatalı dondurma ile servis edilir.
Afiyet olsun.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]