Arnavut ciğeri – Tarifler.net.tr – pratik tarifler

Birçok tarifini kampanyamıza gönderen Porco Hanım’ın yeni tarifi Elma Dilimleri ve Arnavut Ciğeri ile Patates Kızartması oldu. Bayan Porco’ya iyi şanslar.

Arnavut ciğeri tarifi malzemeleri

Dana karaciğeri;
Ve
kızartma yağı

Sosu hazırlamak için: sarımsak ve nar ekşisi

Arnavut ciğeri tarifi nasıl yapılır?

Dana ciğerini kare dilimler halinde kesin (zarını çıkarın), üzerine un serpin ve bir elek yardımıyla fazla unu silkeleyin.

Teflon tavada kızgın yağda arkalı önlü kızartın. (Arzuya göre piştikten sonra sarımsağı dövüp nar ekşisi ile karıştırıp ciğerlerin üzerine sos olarak dökün.) Afiyet olsun…

Burcu Akkaya’nın yazdığı

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın