/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Arnavut Böreği Tarifi İçin Malzemeler
- 7 su bardağı un, iki kez elenmiş
- 1,5 çay kaşığı tuz
- 3 su bardağı ılık su
- 1 yemek kaşığı soda
- 1 yemek kaşığı sirke
aralarında sürmek;
- 250 gr tereyağ Yarım su bardağı sıvı yağ
iç malzemeler için
- 1 orta boy soğan
- Ben 3 adet orta boy patates ile 250 gram kıyma yaptım.
yukarı;
- Ortalama 250 gram krema
Arnavut böreği tarifi nasıl yapılır?
- Öncelikle içini hazırlayarak başlayalım, geniş bir tencerede yağı kızdırıyoruz, önce küp küp doğradığımız soğanı pembeleşinceye kadar kavuruyoruz ve kıymayı ekliyoruz.
- Kıyma suyunu bırakıp geri çekince tuzlayın, rendelenmiş patatesleri ekleyip biraz pişirin ve soğuması için kenara alın.
- Un, sirke, soda ve tuzu biraz karıştırıp suyu yavaş yavaş ekleyip ele biraz yapışan bir hamur elde edip üzerini kapatıp yarım saat dinlenmeye bırakıyoruz.
- Ben ceviz büyüklüğünde 24 adet beze hazırladım her biri 57 gr.Her bezeyi açıp tabak büyüklüğünde yağladım.
- 12 beze hazırlayıp kenara aldım, diğer 12 bezeyi de aynı şekilde hazırlayıp ilk 12 bezeyi ayırmadan geniş bir tabağa açtım.
- 12 tane daha şekeri aynı şekilde açıp üzerlerine koyup rulo yaparak fazla yerlerini kapatalım ve dilimlere ayırıp kremadan parça parça sürelim 10 dakika dinlendirelim.
- Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirelim deneyeceklere şimdiden afiyet olsun ❤️😊
Resimlerle Arnavut böreği tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
Sonraki haber:
dereotu hamur işleri
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]