Ayak Çorbası, Paça (fiyat 10 TL)

Ayak Çorbası Tarifi Malzemeler, Paça (Maliyet 10 TL)

  • 10 adet kuzu budu
  • 1 baş sarımsak (rendelenmiş)
  • 1 çay kaşığı biber salçası
  • 1 çay kaşığı domates salçası
  • 1 çay kaşığı tuz
  • İki parmağınızla ayakları kaplayacak kadar su.

Ayak Çorbası Tarifi Paça (10 TL) Nasıl Yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr
  1. Kuzu ayaklarını yıkayıp düdüklü tencereye alıp üzerlerini iki parmak geçecek kadar su ve tuz ilave edip iki saat pişirin.
  2. Düdüklü tencereden çıkardığımız iki ayağını kesip kemiklerini ayırıyoruz.
  3. Eti tekrar tencereye alın ve kaynatın.
  4. Ayrı bir kapta 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tereyağ, 1 tatlı kaşığı biber salçası, 1 tatlı kaşığı salçayı koyup biraz kızartıyoruz.
  5. Çorba suyunu yavaş yavaş sosa ekleyin. Ve tüm sosu çorba tenceresine dökün.
  6. 20 dakika daha bu şekilde kaynatıyoruz.
  7. Ocaktan almadan önce bir tatlı kaşığı rendelenmiş sarımsağı ekleyip ocağın altını kapatın ve afiyet olsun.

Ayak Çorbası, Paça (fiyat 10 TL) fotoğraflı tarif

  • Ayak
  • börek tarifi
  • çorba
  • kaşık tarifleri
  • maliyet
  • koşu
  • kek tarifleri
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • TL mi?
  • Urfa yemekleri
  • Gıda

Sonraki haber:

Kremalı mantarlı köri soslu tavuk

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın