Hepiniz hoşgeldiniz,
Uzun bir aradan sonra yine Mangalları başlattık Eski takipçilerimiz sosyal medyanın ilk zamanlarında 200-300 kişilik mangallarımızı biliyorlar. Bu sefer mangal keyfine yakışacak ekstra pratik bir tarifim var.
Babagannuş’un o kadar çok adı ve türü var ki, buraya bir ön yazı yazmak yetmez. Biber, soğan ve domatesi közleyerek yaptığımız versiyonu da çektim ama henüz paylaşma fırsatım olmadı. Sanırım en kötü tatilden sonra seninle buluşacak.
Tarifimi denemeyi, bol bol ❤️ bırakmayı ve beni instagramdan takip etmeyi unutmayın ☺️💕
İçerik Tablosu
Babaganuş tarifi malzemeleri
- 4 patlıcan 1 çay bardağı tahin suyu 1 limon 2 diş sarımsak Servis için zeytinyağı
Babaganuş tarifi nasıl yapılır?
Patlıcanları delin, közleyin ve ağzı kapalı bir tencereye alıp 10 dakika dinlendirin. Tüm kabuklarını soyun ve bir bıçakla ince ince doğrayın, aynısını sarımsak için de yapın. Közlenmiş patlıcan ile tahin, limon suyu ve tuzu karıştırın. Arzuya göre üzerine zeytinyağı gezdirerek servis edin.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]