medyauzmani.com

Bal Soslu Kanat Tarifi – Tariflerim

Bal Soslu Kanat tarifi için kanatları yıkayıp süzelim. Gerekli tüm sos malzemelerini ekleyip karıştırıp üzerini örtüp en az 1 saat varsa buzdolabında 4 saat dinlendirelim.

Tavuk dinlendiğinde buzdolabından çıkarın ve bir kenara koyun.

Bu arada fırını en yüksek ısıda çalıştıralım ve fırının ısınmasını sağlayalım.

Fırın ısınırken patatesleri alın, elma dilimlerini kesin, yıkayın ve süzün.

Sosun gerekli malzemelerini patateslerin üzerine dökelim ve karıştıralım.Tavuk ve patatesleri fırın tepsisine alıp yayın.

Hazırladığımız tepsiyi önceden ısıtılmış fırının altına koyalım ve fırını 200 dereceye düşürüp pişirelim.

Bal soslu kanatlar ısınıp patatesler yumuşayınca yemeği fırından alıp sıcak olarak servis edelim.

Deneyecek olanlara bol şans

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın