balkabağı pastası


kabak tatlısı tarifi malzemeleri

  • 2 yumurta
  • Yarım su bardağı mısır unu
  • 2 bardak un
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 kase yoğurt
  • 1 kase süzme peynir
  • 2 soğan
  • 3 yeşil soğan
  • küçük bir kase dereotu
  • 3 büyük kabak
  • 3 adet yeşil biber
  • 2 tatlı biber
  • 1 poşet kabartma tozu

Balkabaklı pasta tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Önce kabakları rendeliyoruz.
  2. Bir kaba koyduktan sonra tüm malzemeleri ekleyin ve iyice karıştırın.
  3. Yağlı kağıda döküp güzelce yayalım.
  4. 180 derecede 25 dakika pişiriyoruz çok lezzetli oluyor fırının kapağını hiç açıp soğuduktan sonra servis ediyoruz.

fotoğraflı balkabağı pastası tarifi

  • hamur işleri
  • tatlı tarifi
  • kabaklı
  • Kek
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

patates turtası

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın