Bayat Ekmek Böreği Tarifi Malzemeler
- 1 bayat ekmek
- 4 yumurta
- 1 kase yoğurt
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- rendelenmiş çedar peyniri
- kırmızı biber
Bayat ekmek böreği tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Öncelikle sosumuzu hazırlayalım. Yumurtaları, sütü ve yağı geniş bir kaba alın ve iyice çırpın.
- Eski bir ekmek parçasını ince dilimler halinde kesin ve tepsiye yerleştirin.
- Üzerine hazırladığımız sosu dökelim.
- Üzerine ince rendelenmiş kaşar peyniri serpelim, biraz kırmızı toz biber serpelim ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20-25 dakika üzeri iyice kızarana kadar pişirelim.
fotoğraflı bayat ekmek pasta tarifi
“Dönek Böreği” yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]