Bayat ekmek hamur işleri

Bayat Ekmek Böreği Tarifi Malzemeler

  • 1 bayat ekmek
  • 4 yumurta
  • 1 kase yoğurt
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • rendelenmiş çedar peyniri
  • kırmızı biber
Bayat ekmek böreği tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Öncelikle sosumuzu hazırlayalım. Yumurtaları, sütü ve yağı geniş bir kaba alın ve iyice çırpın.
  2. Eski bir ekmek parçasını ince dilimler halinde kesin ve tepsiye yerleştirin.
  3. Üzerine hazırladığımız sosu dökelim.
  4. Üzerine ince rendelenmiş kaşar peyniri serpelim, biraz kırmızı toz biber serpelim ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20-25 dakika üzeri iyice kızarana kadar pişirelim.👌

fotoğraflı bayat ekmek pasta tarifi

“Dönek Böreği” yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın