/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Biftek malzemeleri (püre tarifi eklenmiş)
- biftek malzemeleri
- 6 biftek (1 kg kaburga eti)
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 yemek kaşığı un
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- tuz
- acı biber
- zaatar
ezmek
- 6 Orti Boy patates
- 1 su bardağı süt suyu
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 su bardağı rendelenmiş çedar peyniri
- tuz
Biftek nasıl yapılır (püre tarifi eklenmiş)?
- Bir biftek hazırlamak için. Biftekleri uygun bir yere dizip üzerine acı biber, kekik ve tuzu azar azar serpiştirip diğer taraflarını da aynı şekilde yapın ve 15 dakika marine olması için bırakın.
- Tavayı iyice ısıtın ve biftekleri boş bir tavaya yüksek ateşte koyun ve bir kağıt havlu üzerine koyun.
- Daha sonra geniş bir tavada 1 yemek kaşığı tereyağı ile 1 yemek kaşığı unu karıştırıp üzerine salçayı ekleyip kavuruyoruz. 4-5 su bardağı kaynar su ilave edip karıştırın.
- Ardından dilimleri teker teker içine yavaş yavaş bırakın ve kaynadıktan sonra altını kısın ve 2-3 saat kaynamaya bırakın. Yavaş pişirildiğinde çok daha lezzetli oluyor ve lokum kıvamına gelince kapatabilirsiniz.
- Hamuru için (bifteğinizi marine ederken aslında bu adımı atlayabilirsiniz), patatesleri soyun, 4’e bölün ve 2 bardak suda kaynatın. Üzerine sütü ekleyip kaynamaya bırakın.
- Patatesin cinsine göre ara sıra kontrol etmekte fayda var, eğer kaynamadan suyu biterse arada biraz su veya süt ekleyebilirsiniz.
- Patatesler iyice piştikten sonra ocaktan alın ve hemen tereyağı ve cheddar peyniri, bir tutam tuz ve istediğiniz miktarda ekleyip el mikseri ile pürüzsüz olana kadar karıştırın.
- Biftekler piştikten sonra servis tabağındaki bifteğin yan tarafına püreyi ekleyin ve üzerine biraz biftek sosu gezdirin. Üzerine biraz karabiber serpilerek servis edilir. Afiyet olsun.
Biftek (püre tarifi eklenmiş) Fotoğrafı hazırlayın
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
Sonraki haber:
sebzeli inegöl köftesi
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]