Bir bazal üfürüm uyandırdı

Kızarmış Puf Puf Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı ılık süt
  • 1 su bardağı ılık su
  • 1 paket yaş maya
  • 1.5 çay kaşığı tuz
  • 2 yemek kaşığı toz şeker
  • 2 yemek kaşığı yağ
  • eşit derecede doğru

yukarı

  • Ghee
Altvakh Balazlama sarılmış nasıl çalışır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Su, süt, şeker, tuz ve mayayı bir karıştırma kabına alın.
  2. Hepsini iyice karıştırın, unu yavaş yavaş ekleyin ve ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde edin.
  3. Son 2 yemek kaşığı sıvı yağ ile hamuru yoğurun.
  4. Üzerini örtüp yarım saat mayalandırın.
  5. Ekşi mayadan mandalina büyüklüğünde toplar alıp avucunuzun içinde yuvarlayın.
  6. Biraz un serpin ve dairesel hareketlerle açın, yağlı kağıt veya peçete üzerine koyun ve kurumaması için örtün.
  7. Pişirme aşamasında teflon tava ocakta iyice ısıtılır ve ilk gözleme tavaya yerleştirilir. 10 saniye içinde hemen açmanız gerekir.
  8. 10 saniye sonra tekrar ters çevrilir ve 3-4 kez döndürülür ve şişmesi (hile) ve bir balon gibi şişmesi beklenir, hepsi bu şekilde yapılır.
  9. Tam pişince üzerine tereyağ sürebiliyorum, çok güzel oluyor.😉.

fotoğraflı karıştırılmış bezelye tarifi

Poof Puff Kabaran Bazlama’nın yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Son Dakika Urfa’da yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın