Bir güveçte kuru fasulye


Fasulye çorbası tarifi malzemeleri

  • 300 gram ve
  • Bir buçuk su bardağı kuru fasulye
  • 1 büyük soğan
  • 2 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 küp şeker
  • Yarım çay kaşığı zeytinyağı
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • tuz
  • karabiber
  • Birkaç damla limon

Güveç tarifinde pişmiş fasulye nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Kuru fasulyeleri bir gün önceden ıslatalım.
  2. Soğanları güveçte kızartın, ardından eti ekleyin ve kahverengileştikten sonra salçayı ekleyin ve kızartın.
  3. Fasulyeleri 10 dakika haşladıktan sonra süzün.
  4. Tencereye ekleyelim, suyun yarısından fazlasını tencereye ekleyelim, tuz, şeker ve limonu ekleyip kaynattıktan sonra altını kısıp bir buçuk saat pişirelim.
  5. Kuru kırmızı biberi atın.
  6. Değilse, ağzı açık olarak yüksek ateşte koyulaşana kadar 5 dakika pişirin.
  7. Son olarak karabiberi ekleyin (afiyet olsun).

Tagine tarifi ile kuru fasulye

  • tatlı tarifi
  • Fasulye
  • etiketinde
  • ah
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

köfteler

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın