Bisküvi Parfe Tatlısı – Tarifler.net.tr – Pratik Tarifler

Merhaba sevgili arkadaşım,

Bence tam bir yaz tatlısı parfe 🙂 Özellikle limonlu ve kahveli parfeye bayılırım. Hazırlaması çok kolay ve istediğiniz şekle sokarak farklı sunumlar hazırlayabilirsiniz.

Bildiğiniz gibi orijinal parfe tarifi çiğ yumurta çırpılarak hazırlanır. Bu nedenle genellikle parfeden kaçınırız. Hal böyle olunca da zamanla kendi yumurtasız alternatiflerimizi üretmeye başladık.

Sadece krem ​​şanti kullanarak yaptığımda damağımda hep eksik kaldı. Eklediğim puding sayesinde daha kremsi ve doyurucu bir dokuya sahip oldu.

Bu tarifi farklı puding çeşitleri ile denemenizi tavsiye ederim. Aşk…

Tarifin video açıklaması:

Pudingli bisküvili parfe tarifi için malzemeler

    1 paket Pakmaya Türk Kahveli Puding 2,5 su bardağı süt 1 paket Pakmaya Krem Şanti 1 su bardağı soğuk süt

yukarı:

    1 paket Pakmaya Bitter Çikolata Sos 2,5 su bardağı süt 5-6 adet çilek

Bisküvili parfe tatlısı tarifi nasıl yapılır?

2 su bardağı süt ile muhallebiyi pişirin ve soğumaya bırakın. Muhallebi soğurken bir bardak soğuk süt ile krem ​​şantiyi çırpın. Soğuyan pudingi krem ​​şantiye ekleyin. Çikolata parçaları ve bisküvileri karıştırın. Üzerini streç filmle kapladığınız kaba koyun ve 4-6 saat buzlukta dinlendirin. Servis yapmadan önce donmuş parfeyi kalıptan çıkarın, hazırladığınız sosu 2,5 su bardağı süt suyu ile üzerine dökün ve buzdolabına kaldırın. Üzerini çilekle süsleyip fıstık serperek servis yapın.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın