Bisküvili Pastam – Tatlılarım

Merhaba arkadaşlar

Basit ve etkili bir pasta tarifi ile karşınızdayım!

Bisküvili her şeyi ve özellikle bisküvili pastayı çok severim. Bana çocukluğumu hatırlatan birçok tarif var, bu da onlardan biri herhalde.

Yapması kolay, belki ben o kısmı severim. Misafirlerinizin çok seveceği bir tarif. Özellikle yazın hava sıcak, tatlı ve soğuk, sizce de çok güzel değil mi??

İlk olarak pudingimizi arkasında yazan tarife göre pişirelim. (evde puding yapabilirsiniz ben çikolatalı puding kullandım)

Daha sonra yapmak istediğimiz tabağa bisküvileri koyabiliriz vb. bir çizgi yapıyoruz. 2 kişi olduğumuz için küçük bir tabak tuttum. Ayrıca, kap ne kadar küçükse, o kadar fazla katmana sahiptir.

Bisküvili puding bisküvili pudingi sırayla hazırlamaya devam ediyoruz (tabak ne kadar küçük tutulursa kek o kadar yüksek olur)

Dilediğimiz yere ulaşıp pastayı bitirene kadar bu şekilde devam ediyoruz.

Odaya koyup 2-3 saat dinlendirelim, odadan çıkardıktan sonra istediğiniz kalınlıkta hazırlamak size kalmış.

Süslemelerle süslemek size kalmış. Ben muz ve hindistan cevizi ile süsledim bu tatlıya çok yakışıyor.

Uzun süre depoda kalabilir, çok nefes aldığında en iyi sonucu alırız.

Not: Küçük bir kasede yaparsanız bisküvi ve puding eklenir ben kalan bisküvileri kırıp kalan pudinge ekleyip mozaik kek haline getiriyorum :)))

Deneyenlerin fotoğraflarını bekliyorum şimdiden herkese bol şans

deneyenlere afiyet olsun..

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın