Bu cupcake tarifini daha önce Şeker Bayramı’nda ağırlayacağım misafirlerim için yapmıştım. Ama bu sefer farklı bir yorum katmak istedim. Bu yüzden içine kabartma tozu eklemedim.
Kabarmadığı için çok kalın bir hamur oldu ama kendine has bir tadı vardı. Şimdi, özellikle kabarık olmayan ve royal icing ile süslenmiş kekler burada.
Bu tarif benim ilk royal icing denemem, dürüst olmak gerekirse, bitter çikolata hayranı değilim ama beyaz royal icing ve bitter çikolatanın zarafetine hayran kaldım.
Bir önceki Kakaolu Bitter Çikolatalı Muffin tarifime buradan ulaşabilirsiniz. Aşk..
İçerik Tablosu
Bitter Çikolata Malzemeler ve Royal Icing Muffin Tarifi
3 yumurta
1 kase yoğurt
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı şeker
4 yemek kaşığı kakao
1 yemek kaşığı kahve
Eşit derecede doğru
Kırık çikolata parçaları
Kraliyet Buzlanma için:
1 yumurta akı
2-3 damla limon suyu
1-1,5 su bardağı pudra şekeri
yapılışı:
Yumurta ve şekeri mikserle köpürene kadar çırpın. Üzerine sıvı yağ ve sütü ekleyip çırpmaya devam edin. Un, kakao ve kahveyi yumurtalı karışıma eleyin.
Muffin kağıt kalıplarını muffin kalıplarına yerleştirin. Muffin hamurunu kağıt bardakların yarısına kadar veya çok az olacak şekilde doldurun ve önceden 180 derecede ısıtılmış fırında pişirin.
Royal Icing’i hazırlamak için: Yumurta aklarını derin bir kaseye alın, pudra şekerini ve limon suyunu buz haline gelene kadar ekleyin (10 dakika çırpın), kıvamını koyulaştırmak için biraz daha pudra şekeri ekleyebilirsiniz.
Köfteler soğuduktan sonra tepsiden alın ve üzerlerine bir yemek kaşığı yardımıyla kral şerbeti gezdirin. Pastanın ortasına doğranmış çikolata koyun ve royal icing kuruyunca servis yapın.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]