Bosnalı Sahte Mantı – En Sevdiğim Yemek

Bosna Mantısı Tarifi için,

Öncelikle iç harcını hazırlayalım, soğanı robottan geçirelim veya biraz serpelim.

Derin bir kaba etleri, soğanları, baharatları ve tuzu alıp güzelce ovalayalım.

Orta sıcaklıktaki milföy hamurunu ortası geniş olacak şekilde ortadan ikiye keselim.

O halde tekrar ikiye bölelim ve daha küçük kareler elde edelim.

Küçük kare bir milföy kekinin ortasına yavaş yavaş koyalım ve yumak gibi kapatalım.

Panjurları tepsinin altında olacak şekilde ayarlayın.

İşler bitene kadar aynısını yapalım.

Son olarak, yağ ile yıkayın ve altın kahverengi olana kadar 200 ° ‘de pişirin.

Tereyağı ve kırmızı biberi küçük bir tavada yakmadan kızdıralım.

Hazır olan mantımızı bir tabağa alıp üzerine sarımsaklı yoğurdu dökelim.

Son olarak biber yağını da döktükten sonra afiyetle yiyebilirsiniz.

sakin ol, keyfini çıkar 💐.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın