Bostan Kıymalı Patlıcan Kebabı – En Sevdiğim Yemekler

Bostan Kıymalı Patlıcan Kebabı tarifi için,

Patlıcan 1 cm. kalınlığında kesin, önünü ve arkasını sıvı yağ ile yağlayın.

Bir tepsi ile kaplı bir fırın tepsisine yerleştirin.

200°C önceden ısıtılmış fırında pişirin.

Daha sonra başka bir tepsiye bir kase domates sosu yapın ve tepsiye dökün.

Patlıcanları tepsiye dizin.

Kızarmış eti patlıcanın üzerine koyun.

Kiraz domatesleri dilimler halinde kesin ve patlıcanın üzerine yerleştirin.

180°C önceden ısıtılmış fırında pişirin.

Bostan Kıymalı Patlıcan Kebabı hazır.

Afiyet olsun!

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın