Merhaba sevgili arkadaşım,
Brüksel lahanası bazılarımızın hiç dokunmadığı bir sebzedir. Aslında kızartma, çiğ veya haşlanmış et, zeytinyağı ve salata söz konusu olduğunda geniş bir kullanım alanına sahiptir. Hepsini yaşadım, tam bir K vitamini deposu ve aynı zamanda yüksek oranda C ve A vitamini içeriyor.
Haşlamayı, sotelemeyi, salata olarak yemeyi çok severim ama portakal suyu ve zeytinyağı da efsanedir. Daha önce denemediyseniz, bir şans verin. Tarif linkini ekledim, direkt buradan ulaşabilirsiniz 🙂
@mutfaksirlari hesabımı takip etmeyi unutmayın.
Aşk…
İçerik Tablosu
Brüksel Lahanası Salatası Tarifi İçin Malzemeler
- 1 kutu lahanayı kaynatmak için sıcak su Balsamik sirke ve zeytinyağı 1 mandalinanın suyu tuz 1 tatlı kaşığı hardal Nar taneleri Rendelenmiş parmesan peyniri
Brüksel Lahanası Salatası Tarifi nasıl yapılır?
İlk yaprakları almak için lahana saplarını kesin. Bol suda yıkayınız. Ortasını ikiye bölün ve tuz kattığınız suda 5 dakika haşlayın. Brüksel lahanaları haşlanırken sos malzemelerini karıştırıp kenara alın. Haşlanmış lahana ve sosu tarif edin ve arzuya göre rendelenmiş Parmesan peyniri ve nar taneleri ile servis edin.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]