bulgur pilavı

Bulgurlu pilav tarifi için malzemeler

  • 1 su bardağı bulgur
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • Yarım çay kaşığı tuz
  • 6 su bardağı su
  • 1 tavuk suyu
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ

Bulgur pilavı tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Önce yağı alıp tencereye koyuyoruz ardından salçayı ekleyip kavuruyoruz.
  2. Daha sonra bulguru ekleyip biraz kavurun ve kızarttıktan sonra tuz, pul biber, su ve tavuk suyunu ekleyip 25-30 dakika kaynatın. Arada bir karıştırmayı unutmayın.

Resimli bulgur pilavı tarifi

  • tatlı tarifi
  • bulgur
  • kek tarifleri
  • pilav
  • domates salçası ile
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Çikolatalı ve limonlu kek

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın