Bulgur Tarifli Lahana Rulosu için lahana sıcak tuzlu suda haşlanır ve doğranır.
Sinir organları varsa ezilip çamurla yavaşça dokunulabilir.
Not: Bu sefer bir değişiklik olsun diye kesip tılsım gibi sardım.
Kurulum tamamlandı.
Lahanaya sarılıp tencereye alınır.
Üzerine domatesli su dökülür. Flip kapak yerleştirilir ve kapak kapatılır.
Kısık ateşte 35-40 dakika pişirin.
Et suyu hazırlanır ve tencereye eklenir. Bir adet pişirme taşı ve alt kısmı kapalıdır.
20 dakika dinlenirseniz verilir.
Not: Lahananın kökünü çıkarıp büyük bir tencerede bütün olarak haşlarsanız daha az israf olur.
Bulgurlu lahana sarması hazır.
Yemek yemeyi sever.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]