Bulgurlu Lahana Dolması – En Sevdiğim Yemek

🔥 Bulgur Tarifli Lahana Rulosu için lahana sıcak tuzlu suda haşlanır ve doğranır.

🔥Sinir organları varsa ezilip çamurla yavaşça dokunulabilir.

🔥 Not: Bu sefer bir değişiklik olsun diye kesip tılsım gibi sardım.

🔥 Kurulum tamamlandı.

🔥Lahanaya sarılıp tencereye alınır.

🔥 Üzerine domatesli su dökülür. Flip kapak yerleştirilir ve kapak kapatılır.

🔥 Kısık ateşte 35-40 dakika pişirin.

🔥 Et suyu hazırlanır ve tencereye eklenir. Bir adet pişirme taşı ve alt kısmı kapalıdır.

🔥 20 dakika dinlenirseniz verilir.

🔥 Not: Lahananın kökünü çıkarıp büyük bir tencerede bütün olarak haşlarsanız daha az israf olur.

🔥 Bulgurlu lahana sarması hazır.

🔥Yemek yemeyi sever.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın