İyi, güzel, hafif yaz pirinci. Gelelim tasarıma.
Etli Bulgur Pilavı Tarifi,
Öncelikle etimizi suyunu bırakana kadar kısık ateşte pişiriyoruz.
Pişen etlerimizin üzerine 1/2 ayda kestiğimiz kabakları ekleyip kabaklar biraz yumuşadıktan sonra domateslerimizi ilave ediyoruz.
Domateslerimiz yumuşayınca suyumuzu döküyoruz.
Tuzumuzu atıp kaynamasını bekliyoruz ve bulgurumuzu da atıp pişmeye bırakıyoruz.
Pişirdikten sonra kağıt havlu seriyoruz ve ıslanmasına izin veriyoruz.
1/2 su bardağı sıvı yağı kızdırıp pilavımıza ilave edin.
Etli Bulgur Pilavı hazır.
Afiyet olsun
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]