/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Bunun gibi bir pırasa yemeği deneyimi için tarif malzemeleri
- 3 pırasanın beyaz kökü
- 1 havuç
- 1 büyük patates
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1 küçük kase domates sosu
- Yeterli zeytinyağı
- Küçük bir kase haşlanmış nohut
- 1 su bardağı et suyu
- 1 çay kaşığı tuz (salça tuzlu olduğu için az koydum)
- Sıcak su yeterlidir
Böyle bir pırasa yemeği deneyin Tarif Nasıl Yapılır?
- Sebzeler temizlenir, yıkanır ve tadına göre kesilir.
- Zeytinyağı ve sebzeler uygun bir tencereye alınır ve kavrulur.
- Su kalmayınca bir çay bardağı sıcak su eklenir ve su bitene kadar tekrar karıştırılır.
- Salçayı ekleyip kavurun, salçayı ekleyip kavurun.
- Haşlanmış nohut, tuz, et suyu ve üzerini geçecek kadar sıcak su eklenir, tencerenin kapağı kapatılır ve kaynamaya başlayınca orta ateşte kaynamaya bırakılır. Sebze yemekleri çok sulu olmamalıdır. Afiyet olsun ⚘.
Not: Salçayı ve sosu sebzeleri kavurduktan sonra koymanızın sebebi çabuk pişmeleridir önceden salçayı koyup birlikte kızartırsanız salça can verir ve geç pişmesini sağlar.
Resimlerle bu tarif gibi bir pırasa yemeği deneyin
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
Sonraki haber:
kavrulmuş mantar
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]