Bütün Pizza Hamuru – En Sevdiğim Yemek

⭐️👊 Harika bir PİZZA Hamuru tarifi ile karşınızdasınız. 🍕‼️

Hazır ol, başlıyoruz.

Bütün Kabuklu Pizza

Hamurumuz için maya-şeker ve ılık su (75 ml.) derin bir kaba alınır.

Başka bir kapta unumuz elenip tuzlanır.

Bunu yaparsanız, şirketimiz bilgilendirilecektir.

Ilık toprakta 15 dakika bekledikten sonra 75 ml. Daha fazla su eklenir ve kazıma başlar.

Zaman zaman yukarıda bahsettiğim yardımcı toz miktarını artırmakta fayda var. ✔️🔝

Hamur hafif ele yapışınca ılık bir yerde 40-45 dakika mayalanmaya bırakılır.

Neredeyse ikiye katlanan ekmeğimiz artık pizzaya dönüşmeye hazır.

Un yaparken elimizi ve tepsimizin altını açabilirsiniz.

Sakin ol. 👊👩‍🍳

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın