Buzdolabına Koymaya Hazır Böreklerden Ekmek

Hamurumuzu tezgaha alıp üçgen şeklinde kesiyoruz.

Peyniri kırıyoruz ve içine maydanoz serpiyoruz.

Yufkamızın bir tanesini alıp büyük tarafına uzunca peyniri koyup sarıyoruz ve içine sarıyoruz.

Elimizle su sürüyoruz ve ağzı uçağın ana kısmına yapışacak şekilde kapatıyoruz.

Durum bitene kadar bunu yapıyoruz.

Daha sonra buzdolabı poşetine koyup dondurucuya atıyoruz.

10 dakika ne zaman istersen. İlk olarak çıkarıp kızgın yağa atıp servis ediyoruz.

Hazır Börek’ten Dondurulmuş Börek hazır.

Afiyet olsun.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın