Bağdan topladığım fasulyeleri kullanmak için bu şekilde yapıp dondurucuya atıp kışın taze yiyorum
Buzdolabında Taze Fasulye Nasıl Yapılır?
Fasulyeleri güzelce yıkayalım, kemikleri istediğimiz gibi olursa kemiklerini alıp doğrayalım.
3 adet domatesi rendeleyin ve kabuklarını atın.
Derin bir tavaya sıvı yağı alıp biraz ısıttıktan sonra domatesleri ekleyip 2-3 dakika kavurup biberleri ilave edelim.
Taze fasulyeleri ekleyip fasulyelerin rengi açıktan sarıya dönene kadar kavuralım.
Renk değiştirdikten sonra tamamen soğumaya bırakın.
Buzdolabı poşetlerine eşit şekilde bölüp buzluğa koyalım
Dondurucu Kış Fasulyelerimiz hazır.
Çıkarıp kışın yiyelim
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]