Birçok meyveyi ve hatta sebzeyi kolayca dondurabilirsiniz. Mantık çok basit. Soğutulmuş meyve, buz, limon suyu ve istenirse toz şeker veya bal gibi bir tatlandırıcı karışımı.
Karpuzu çok fazla dilimlediğini gördüm, elinde buz var. İçine istediğinizi ekleyin ve oynayın 😄
Tefal Eco Respect serisini sevdiğimi biliyorsunuz. Bu üçlü aynı zamanda bir cam sürahi blender içerir. Bu seri, çevre üzerindeki etkisini azaltmak için ekolojik olarak tasarlanmıştır ve %65 oranında geri dönüştürülmüş plastikten yapılmıştır. 4 paslanmaz çelik bıçağa sahip güçlü 800 W motoru ve termal şoka dayanıklı cam sürahisi, sıcak malzemeleri (80°C’ye kadar) karıştırmanıza ve endişe duymadan buz kırmanıza olanak tanır.
Tefal işbirliği
Aşk…
İçerik Tablosu
Buzlu karpuz içeceği tarifi için malzemeler
- 2 su bardağı dilimlenmiş karpuz 8-10 adet buz küpü (1 kase) 1 limon suyu 1-2 çay kaşığı limon kabuğu rendesi 7-8 adet taze nane yaprağı, isteğe bağlı
Karpuzlu buzlu içecek tarifi nasıl yapılır?
1. Karpuz dilimlerinin çekirdeklerini temizleyin ve blender kasesine koyun.
2. Üzerine buz küpleri, limon suyu ve nane yapraklarını ekleyin.
3. Karıştırıcıyı sık sık kısa aralıklarla çalıştırın ve tüm buzun karpuzla homojen bir karışım olduğundan emin olun.
4. Kuplara paylaştırın ve soğuk olarak servis edin.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]