Çam ağacı kanepe – Tarifler.net.tr – pratik tarifler

Merhaba sevgili arkadaşım!

Sizlerle yılın son tarifini paylaşmadan 2012’nin son günü bu kadar eğlenceli olmazdı. Nitekim sabah bir sürü işle başladı. Yumurta kapıya sıkışmadan hediye almaya başlamadığım için kalkar kalkmaz kendimi sokağa attım. Bu dükkan senin, o zaman bu dükkan benim deyince, akşam gelecek misafirlerimiz için küçük bir hediyelik eşya aldım.

Hemen eve geldim ve bu akşam için bir menü hazırladım. Acaba atladığım bir şey mi var yoksa menüye renk katmak için ne hazırlayabilirim diye düşünürken aklıma hem şık hem de işlevsel bir fikir geldi. Kurabiye kalıbıyla kestiğim ekmek dilimlerinin üzerine mezelerimi yayıp biraz süsledim.

Bu yıl sofra kurmayacağım, odanın bir köşesine küçük bir büfe kuracağım. Eminim bu çam fıstığı kurabiyeleri masaya çok yakışacaktır.

Meze tariflerimi yeniden yazmaya gerek yok. Yani aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

çerkez tavuğu
mantar salatası
Haydari
baharatlı hamur

Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakırken, yeni yıl sağlık, huzur ve mutluluk getirsin.

Birlikte mutlu yıllar…

Çok fazla sevgi…

Çam Ağacı Kanepe Tarifi İçin Malzemeler

    1 paket ayçiçeği tohumlu tam buğday ekmeği (Migros’ta var) veya 10-15 dilim kızarmış ekmek

Çam ağacı kanepe tarifi nasıl yapılır?

Benim kullandığım ekmeğiniz varsa, kurabiye kalıbıyla kesin ve bir tabağa koyun. Tost kullanacaksanız, ekmeği hafifçe kızartın, krakerlerle kesin ve bir tabağa koyun. Hazırladığınız mezeyi ekmek parçalarının üzerine küçük bir kaşıkla yayın. Yumuşadıktan sonra üzerini garnitür, ceviz ve domates dilimleri ile süsleyip servis yapın.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın