Carniarik’in içi nasıl hazırlanır? – Tarifler.net.tr – Pratik tarifler

Carniarik’in içi nasıl hazırlanır? Nasıl yapılır ? Tarif İpuçları, Binlerce Tarif ve Daha Fazlası… Nilay Tulum Dolması, Karides Dolması, Karides Dolması, Patlıcan Yemeği, Püf Noktaları, Tarifler Videosu

Çıkış tarihi: 08-10-2010

4 5 5 1

Tavaya 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ koyun. Yağ biraz kızdıktan sonra soğanları ekleyin. Bir tutam tuz ekleyin ve soğanları biraz kızartın. Biraz domates ekleyin ve kızartmaya devam edin. Tat ve renk için biraz domates salçası ekleyin.

Detaylar için videoyu izleyebilirsiniz.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın