Cennet elması kurutma tarifi


Kurutma Cennet Elma Tarifi için Malzemeler

  • 5 kilo cennet elması (veya hurma)
  • 4 litre kaynar su

Cennetten elma kurutmak için nasıl bir tarif yaparsınız?

yemebaskı tarifi
  1. Elmayı soyalım. Yorganın iplerini birbirine değmesin diye boşluk bırakarak 5 veya 6 parça örelim.
  2. Suyu kaynatın ve ocağı tamamen indirin.
  3. Soğumasın diye kapatmayalım.
  4. Elmaları suya daldıralım, 30 saniye bekleyip çıkaralım.
  5. Birbirlerine dokunmamaları için rüzgarı görebilecekleri bir yere asalım. Kurumasını bekleyelim.
  6. Hurmalar yaklaşık iki hafta içinde kurudu.

Şimdi palmiye endüstrisi mevsimi. Öncelikle alacağınız elmalar olgunlaşmamış olacak ve ip bağlamak için sapları olacaktır.

Ama ben binada yaşıyorum ve balkondaki çamaşır ipine astım. Müstakil ve kademeli evlerde daha hızlı kurur ve mükemmel, lezzetli bir tada sahiptir. Kışın çayın kahvenin yanına çok yakışıyor. Yapılışı çok kolay ama elmanın kurtlu ve yumuşak olmaması gerekiyor. Yapanlar için kolay olabilir 😊.

Cennetten elma kurutma tarifi

  • tatlı tarifi
  • cennet
  • Bir elma
  • kurutma’
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • Yemek tarifi
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Pişmiş yağsız (yumurtasız, kabaran kabarık puf)

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın