Çerkes Tavuk Tarifi için,
Et tencereye konur.
Üzerini geçecek kadar su ekleyin ve kaynatın.
Ana kategorilere ayrılırlar.
Bir mutfak robotuna yerleştirilir ve çekilir, sarımsak ise kaseye çekilir.
Cevizler mutfak robotunda dövülür ve ekmeğe eklenir.
Tavuk suyu ekleyin.
Süt eklendi. Kimyon eklenir.
Karabiber eklenir. Tuz eklenir.
Tavuk eti elimizle ezilerek ete ilave edilir.
Tüm malzemeler kaşık yardımıyla güzelce karıştırılır.
Servis tabağına alıp üzerini streç film ile kapatıp buzdolabında birkaç saat bekletin.
Çıkardığınızda bir tavada biraz sıvı yağ ve toz kırmızı biber kızdırılır ve Çerkes tavuğunun üzerine dökülür.
Fıstıklarla süslenir.
Çerkes Tavuğu hazır.
Afiyet olsun!
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]