Chicken World Kekik Tarifi Nasıl Yapılır?

İnanılmaz eğlence. Kullanışlı ve lezzetlidir. Artık dışarı çıkmak yok. Zevkle yediğimiz tavuklu kekiği evde de yapabiliriz. Göze ve damağa hitap ediyor.

Tavuk Dünya Kekik Tarifimize önce etimizi kavurarak başlıyoruz. Tavukları küp şeklinde doğrayın ve bir kaseye alın. Ezilmiş sarımsak, tuz, karabiber, kekik ve zeytinyağını ekleyin ve iyice karıştırın. Mümkünse 1 gece değilse 1-2 saat streçleyip dolaba koyalım.

Ardından yağı bir tavaya alın ve kızdırın. Tavukları kısık ateşte altın sarısı olana kadar pişirelim.

Bu arada makarna suyunu kaynatalım. Tuz ve zerdeçal ekleyin. 10 dakika makarnayı haşlayalım.

Yağı ayrı bir tavaya koyun. İçine kuru fesleğeni ekleyin. Dilerseniz taze fesleğen de ekleyebilirsiniz. Haşlanmış makarnayı ekleyip karıştırın.

Kızarmış tavuğun üzerine kremayı koyalım. Ardından rendelenmiş kaşarı ilave edip karıştırın ve ocağı kapatın.

Salatamız için marulu keselim. İsteyenler mide marolunu kullanabilirler. Havuç ve havuç ekliyorum. Tuz, zeytinyağı, sirke ve limon suyunu ekleyip karıştırın.

Makarnayı servis tabağına alın. Her tarafına tavuk ve salata koyalım.

Kekikli tavuğum servise hazır.

Deneyecek olanlara bol şans.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın