Dün akşam annem Asu’nun doğum günü için bir araya geldik, çok güzel ve ilginç bir akşamdı. Çipurayı birlikte kızartıyoruz. Hani ben yemem ama eşime göre çok lezzetliydi tabi aç kalmadım salata yedim bol para. Haydi büyük balık sevenler afiyet olsun.
Dersler:
5 Sambousek (kişi başı 1 adet)
1 su bardağı un
Yağını ölçmek için 1 su bardağı su
tuz
yapılışı:
Avcıdan temizlediğiniz çipurayı yıkayın ve bıçakla kenarlarını derince kesin. Un ve tuzu karıştırın.
Unlanmış balıkları kızgın yağa atın.
Orta ateşte ocakta kızartın. Bu kadar iri bir balık olduğu için kısık ateşte pişirmek içinin iyi pişmesini sağlayacaktır.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]