medyauzmani.com

Çiğ Börek Tarifi (Kıymalı) – Tariflerim

Çok Sağlıklı Bir Etli Börek Tarifi;

Çiğ börek ekmeği; Un, tuz ve su ile sert bir hamur olduğu için suyunu iyi değiştirmek önemlidir.

İçindeki hamur tamamen size kalmış, hamurunu peynir veya kıyma ile hazırlayabilirsiniz.

Doldurmanın Hazırlanışı; Kıymanın içine yarım soğanı koyup tuz ve karabiberi ekleyelim.

Hamurumuzu bezelere ayırarak başlıyoruz.

Açıp katladığımız hamurun içine kıymayı koyuyoruz. Daha iyi bir görünüm için kenarları keskin bir bıçakla da kesebilirsiniz.

Tüm çiğ pişmiş yiyecekler kızgın yağda alt üst edilerek kızartılır ve kullanıma hazır hale getirilir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın