medyauzmani.com

Çikolata Bombası (Mimari Grafik)

Pastane kreması ve krem ​​şantiyi karıştıralım, çırpalım ve buzluğa kaldıralım.

Çikolatamızı benmari usulü eritmek için düşük ısıda suyumuzu kaynatalım ve eriyene kadar ilk kekimizi tabağımızdan alıp bir kaşık sütlü çay ile ıslatalım.

Krem şantiyi buzdolabından çıkaralım, ilk katımız için krem ​​şantiyi koyalım, isterseniz meyve falan da ekleyebilirsiniz, ben aralarına damla çikolata koyayım, ikinci katlarımızı da diğerlerini de içine koyalım. aynı yol. yol.

Son kasemizde kalan çırpılmış kremaya 2 kaşık kakaoyu ekleyip karıştıralım ve kekimizin etrafına güzelce koyalım.

Erittiğimiz çikolatamızı kekimizin kenarlarına dökelim.

Resimdeki gibi bir kaşık tuz yardımıyla damlattıktan sonra üzerini aldığınız çikolatalı bisküvi gibi süslemelerle süsleyelim.

Kalan kremayı da ziyan etmeyelim tabii ki pompalayalım ve kekimiz hazır, afiyet olsun, bal ve şeker.

Umarım hazır yapmayı sevmeyen arkadaşlarıma yardımcı olabilmişimdir.

Not: Kendi kek başlangıçlarınızı nasıl yapacağınıza dair bir tat vermek istiyorum arkadaşlar. Kekimizi paketten açtığımızda ilk kısmı yapmak için kekin altına koyalım ama ters çevirelim. En üstte resimde görüldüğü gibi paketin alt kısmını kekimiz pürüzsüz ve güzel olacak şekilde yerleştirelim.

❤️ instagram hesabımı takip etmeyi unutmayın👇
👉 @ardanin’in annesi mutfakta 🤗

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın